AktuelltNyheterFortnox i samarbete med Fack:app!

Fortnox i samarbete med Fack:app!

Idag har Fack:app, din digitala rådgivare inom arbets- och arbetsmiljörätt börjat att säljas direkt från Fortnox App Market. Fack:app tar i och med detta samarbete, ytterligare ett viktigt steg i sin strategi att hjälpa fler små företag med sitt arbets- och arbetsmiljörättsliga arbete.

Genom att koppla ihop Fack:app med Fortnox kan ett mindre företag få en helt digital hjälp vad gäller arbets- och arbetsmiljörättsliga frågor. Inte bara att få lagrummen tolkade på ett lättförståeligt språk, utan även checklistor för vad du behöver tänka på. Därtill finns alla nödvändiga dokument tillgängliga som krävs för att genomföra olika aktiviteter på ett korrekt sätt. Synkroniseringen är helt sömlös vilket innebär att informationen synkas i båda riktningarna.

Eftersom både Fack:app och Fortnox delar målgrupp, dvs småföretag, gör denna integrering det möjligt för många fler kunder att få vetskap om vad Fack:app erbjuder.

Partnerskapet kring köp innebär att det nu är möjligt för kunder att köpa Fack:app direkt från Fortnox App Market genom några få klick. Som kund får man allt samlat på en och samma faktura från Fortnox. Partnerskapet innebär även att Fortnox får rätten att aktivt marknadsföra Fack:app till sina kunder.

”Vår vision är att göra det svåra enkelt! Säger Fack:app VD, Claudia Isaza Rivera. Många år av att lösa knepiga juridiska frågeställningar har lett fram till denna app. Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda en enkel lösning för dig med frågeställningar inom arbets- och arbetsmiljörätt. Vad vi gjort är att vi har samlat allt under ett och samma tak”

I slutänden kommer denna app att förenkla och effektivisera småföretagens vardag oavsett om frågan är kopplad till hur vi ska bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete eller hur vi genomför en omorganisation. Svaren på dina frågor har du med dig direkt i din ficka.

Relaterat

 • En kort guide till framgångsrik löneförhandling

  En kort guide till framgångsrik löneförhandling

  Löneförhandling kan framstå som en tuff process för många chef som medarbetare, samtidigt är det en del i din professionella utveckling. Det är inte bara ett tillfälle att argumentera för en högre ersättning utan också ett sätt att bekräfta ditt värde inom organisationen. Med rätt förberedelse och inställning kan både anställda och chefer hitta gemensam…

 • Vad gör ett skyddsombud?

  Vad gör ett skyddsombud?

  Ett skyddsombuds syfte är att arbeta för att skydda arbetstagarnas hälsa och säkerhet, men vad gör ett skyddsombud? Den frågan kommer vi besvara i denna artikel. Skyddsombudets uppgift är att upprätthålla en balans mellan produktivitet och välbefinnande på arbetsplatsen. Genom att agera som en länk mellan arbetsgivare och anställda säkerställer de att arbetsmiljölagen efterlevs och…

 • Arbetsmiljöverkets nya regelstruktur – hur ska du förbereda verksamheten!

  Arbetsmiljöverkets nya regelstruktur – hur ska du förbereda verksamheten!

  Arbetsmiljöverkets nya regelstruktur, som offentliggjordes den 15 september 2023 och träder i kraft den 1 januari 2025, markerar en betydande omvandling av Sveriges arbetsmiljölagstiftning. Denna omstrukturering syftar till att förenkla och tydliggöra regelverket, göra det mer tillgängligt och anpassat till det moderna arbetslivets behov. Genom att minska antalet föreskrifter från 67 till 15 skapas en…

Vill du få våra nyheter direkt i din inkorg?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev