Tjänster

Våra tjänster

Vi vet att du ställs inför många utmaningar i din arbetsdag, där säkert en hel del av dem är kopplade till juridiska frågor. Med Law:box får du en enklare arbetsdag, när det kommer till juridiska spörsmål. Det ska inte vara svårt att få rätt hjälp. Law:box är både lättillgängligt, enkelt att förstå och kostnadseffektivt.

Våra boxar

Law:box har skapat boxar inom flera juridiska områden – just för att vara anpassat efter dina behov. Självklart öppnar vi även upp nya boxar. Fördelen med boxarna är att du alltid har dem uppdaterade och granskade av jurister.

Du får tillgång till våra boxar och dess innehåll genom att teckna ett abonnemang. Välj de boxar som passar dig och din verksamhet bäst.

Våra dokument och mallar

I Law:box finns ett stort antal produkter i form av checklistor, mallar, enkäter och andra dokument, allt för att underlätta din arbetsdag. Produkterna är kopplade till våra boxar men finns även tillgängliga att köpa separat för 99 kr/st (exkl moms)

Fråga experterna

Har du frågor kring arbetsrätt, arbetsmiljörätt eller försäkringar och pension?

Som användare av Law:box kan du alltid kontakta någon av våra experter: Juristen, skyddsombudet eller försäkringsrådgivaren.

Fack:app

I appen Fack:app hittar du information kopplat till lagar och föreskrifter inom arbets- och arbetsmiljörätt. I appen kan du enkelt hitta all den information du behöver. Fördelen med appen är att du loggar in dig utifrån vem du är, exempelvis arbetsgivare. Då är även texten och svaren på din fråga kopplade till din roll.

Appen är helt kostnadsfri för nedladdning!